MOŽDA ME RODILA TATINA BIVŠA, VESNA! Miljana se ne zaustavlja, udarila na rođenu majku najžešće do sad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 10:06

"MOŽDA ME RODILA TATINA BIVŠA, VESNA!" Miljana se ne zaustavlja, udarila na rođenu majku najžešće do sad!

Svi su u potpunom šoku zbog reči koje ćerka izgovara ženi koja ju je rodila.

Miljana Kulić je noćas zaista otišla predaleko, kada je svojoj majci Mariji uputila najteže reči, poželela joj smrt i na kraju je još ipolivala vodom pred svima.

Ovi postupci razjarene Nišlijke su sve ostavili bez teksta, a ovakvom ponašanju prethodila je svađa majke i ćerke, zbog Miljanine veze sa Lazarom Čolićem Zolom koju Marija ne podržava, ali i zbog njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odnosa prema sinu Željku koji se Mariji takođe ne sviđa.

- Marija je većim delom u pravu u ovome što kaže za mene i Miljanu kao roditelje, Zola je rekao u klipu sve onako kako bi jedan nezajedljiv čovek rekao, on sve to pametno kaže. Ja živim sa devojkom i planiram sa njom da živim kao i da ostanem u kontaktu sa Željkom, sa Miljanom ništa ne planiram. Željko je isto moj, ne može drugog oca da ima. Miljani i Zoli želim sve najbolje - kazao je Ivan Marinković.

- Zašto ne sedite zajedno? - upitala je Ivana Šopić Zolu.

- Marija joj je prenela kako ja imam mnogo tužbi, da su meni svi okrenuli leđa i da me svi pljuju, gledaju kao najvećeg zlobnika. Nju gledaju kao jadnicu i žrtvu. Čak i da je tako boli me ku*ac. Zamolio bih Ivicu da se više ne oglašava kada je Miljana u pitanju. Ako hoće da se bori za nas, neće uopšte da se Marijino ime spominje - kazao je Zola.

- Najgore epitete mi je ona dodelila, moja majka! - vikala je Miljana.

- Boljeg od tebe za nju nema, kao što za tebe nema bolje od nje, vi ste idealan par - kazala je Marija Zoli.

- Ja mislim da Miljaninom zdravlju više može da naškodi ovakvo ponašanje njene majke od skakanja u jezero. Nijedna normalna majka ovo ne govori svojoj ćerki - pričao je Zola.

- Za tebe i za nju nema leka, vi ste kockari. Treba da uzmete konopac i da se obesite, to je lek za kockare - kazala je Marija.

- Ćerka više nisi, nemoj da mi se obraćaš. Uđeš bez reči, uzimaš šta ti treba i gubi se da te ne gledam. Ništa me više ne interesuje u vezi tebe - vikala je Marija.

- Nemoj da ja pričam o tvom majčinstvu i kakve ja posledice imam, ali ja o porodici nikada loše neću pričati - kazala je Miljana.

- Dođi i kreni pričaj kravuljino jedna o mom majčinstvu, najbolja majka na svetu. Tijana i Ana probleme ne prave, one su divne. Ti si ženo zlo, koja je tvoja dijagnoza? Šizofreničarka, ti si najgora majka bila prema meni, traume imam od detinjstva zbog tebe - kazala je Miljana.

- Tvoj sin će da gleda tvoja nedela a sve to zbog njega. Sramoto i bruko - vikala je Marija.

- Sa kakvom majkom živim, idealna sam, ti si bila maćeha prema meni - nastavljala je Miljana.

- Niko osim tebe ovde nije došao da puši ku*rac - kazala je Marija.

- Moj otac se zabavljao sa jednom Vesnom, možda ja ličim na nju, jer ti nisi majka, možda mi i nisi majka, kako se ophodiš prema meni - vikala je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOŽDA LIČIM NA VESNU SA KOJOM JE TATA BIO" Miljana Mariji spomenula Sinišinu bivšu, pa zadala udarac majci

Izvor: Blic, 07.Apr.2023

Miljana i Marija Kulić žestoko su se sukobile, i tom prilikom Kulićeva udarila na majku i time zgrozila gledaoce.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.