MOŽDA JE TO ZNAK? Seka se sa svojim sinom zaigrala nasred Italije, a ono što je mali Jakov uradio . . .

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOŽDA JE TO ZNAK? Seka se sa svojim sinom zaigrala nasred Italije, a ono što je mali Jakov uradio . . .

Iznenadio je sve.

Folk zvezda Seka Aleksić poslednjih nekoliko dana vreme provodi van Srbije. Za putovanje sa porodicom odabrala je Italiju. Na ovoj destinaciji pevačica zajedno sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom uživa.

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Nov 21, 2017 at 10:15am PST

Čini se da je poseta starim gradovima ove prelepe države najviše prijala Sekinom nasledniku. Svaki zanimljiv trenutak Seka obeležio nekom fotografijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
DRAMA U PAROVIMA! Hteli da zovu policiju, a onda...

Jedna je ipak privukla pažnju njenih pratilaca na društvenoj mreži "Instagram". Na njoj je pevačica ispred svog sina pljeskala rukama, a on je to ponavljao. Međutim, u jednom trenutku njegove ruke bile su položaju koji isuviše podseća na položaj ruku tokom molitve.

Kijin i Slobin VENČANI KUM OTKRIO ISTINU o njihovom braku - Ona ga PSIHIČKI ZLOSTAVLJA ...

Dok su jedni videli simboliku u tome jer je Seka veliki vernik i neretko se zahvaljivala Bogu što joj je podario Jakova, drugi su pohvalno komentarisali sklad koji vlada u ovoj porodici, punoj ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.