MORBIDNO! Kristijan OPTUŽIO Kristinu da je ORALNO ZADOVOLJILA OCA! Sad pošto zna OVO, DOVIĐENJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 15:08

MORBIDNO! Kristijan OPTUŽIO Kristinu da je ORALNO ZADOVOLJILA OCA! Sad pošto zna OVO, DOVIĐENJA! (VIDEO)

Rekla da nikad neće moći da upegla ovu stvar

Sukob Kristijana Golubović i Kristine Spalević ne jenjava. Nakon sinoćne emisije "Pretres nedelje" gde se govorilo o potencijalnoj Kristinoj trudnoći, Kristijan je brutalno, nikad žešće, izvređao i ponizio Spalevićevu, zbog njenog flerta sa Nenadom Aleksićem Ša. Situacija se sada malo primirila. Ali samo prividno.

Naime, ispod mirne atomosfere i dalje se prevruće po užarenim žestokim komentarima koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristijan uputio svojoj dosadašnjoj devojci i koji su se duboko urezali u dušu Spalevićeve.

 Ona je jutros razgovarala o sinoćnim događajima baš sa Ša i Markom Đedovićem, koji joj je poručio da je znala sa kim ulazi u vezu.

- Da sam znala da ću da doživim ove reči... Sad pošto znam, doviđenja. Kako može da bude okej? Kažem mu:"Navedi mi tri načina na koja ćeš da ispeglaš ovo što si rekao i tri načina da ti pređem"? Ovaj je sinoć pričao da sam pušila tati k*rac... Da sam znala da može da bude toliko morbidan, nikad s njim ne bih ušla u vezu - nezadovoljna je bila Kristina.

Šta je još rekla, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.