MORAŠ DA BUDEŠ EKSKLUZIVNA DA BIH MOGAO DA TE VOLIM! Nakon izjave o razvodu, Joksimović se ponovo oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:38

"MORAŠ DA BUDEŠ EKSKLUZIVNA DA BIH MOGAO DA TE VOLIM!" Nakon izjave o razvodu, Joksimović se ponovo oglasio

"Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci."

Srpski glumac Saša Joksimović stavio je tačku na brak sa suprugom Nevenom, a svoje pratioce je juče obavestio na svom Instagram profilu.

On je objavio saopštenje da su njih dvoje stavili tačku na njihov odnos, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Glumac se oglasio i danas, a njegove objave na društvenoj mreži Instagram, njegova podrška i pratioci su protumačili kao poruku za bivšu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugu, ali i potencijalnu buduću devojku:

- Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci. Ljudi obično ignorišu skupe stvari jer ih ne mogu priuštiti - napisao je glumac, a onda ubrzo dodao još jednu poruku.

- Uvek budite ekskluzivni. Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te hipnotišem i volim. A znaš da jesi - piše u drugoj Sašinoj objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.