“MORAM DA KAŽEM!” Jelena Karleuša progovorila o razvodu Emine Jahović!

Izvor: Svet, 19.Feb.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MORAM DA KAŽEM!” Jelena Karleuša progovorila o razvodu Emine Jahović!

Jelena Karleuša je čula tužnu vest da se njena koleginica Emina Jahović razvodi od supruga Mustafe Sandala sa kojim je bila u braku 10 godina.

Pevačica je dala svoje viđenje situacije i istakla da joj je veoma žao što se Emina razvodi.

Jako mi je žao zbog toga, moram da kažem da potajno priželjkujem da se to reši. Ako su mogli da se venčaju, pa da se razvedu, mogu da se pomire, zbog dece – rekla je Jelena i otkrila svoje viđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << braka.
Ja ne delujem kao neko ko živi po tradicionalnim kodeksima, ali po mom braku se može videti da brak kao instituciju jako poštuje, cenim i čuvam. Volela bih da se to zbog njihove dece izgladi. Ja Eminu jako poštujem, volela bih da posle toliko godina nađu zajednički jezik. Nekako, žao mi je da neko ko je važio za primer da ljubav i brak između svoje uspešnih ljudi može da opstane, a da sada puca – rekla je Karleuša u emisiji “Glamur”.

Alo, SvetSVET
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović: Ne želim da propustim odrastanje svoje dece

Izvor: Story, 19.Feb.2018

Lepa pevačica, koja je ovih dana obelodanila je da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, aktivno promoviše svoj novi studijski album i u jeku poslovnih obaveza pazi da ne zapostavi svoja dva sina jer joj je majčinstvo najbitnije u životu Tamo gde se susreću senzualnost i vatrenost, pod savršenim...

Nastavak na Story...

Mustafa i Emina se razveli zbog druge?

Izvor: Tracara.com, 20.Feb.2018, 11:09

Turski mediji već mesecima prenose priče i predviđaju razvod Mustafe Sandala i Emine Jahović, a par je glasine potvrdio tek ovog vikend. Razlog rastanka je, kako prenose domaći mediji, druga žena. Naime, naša pevačica i njen muž su se oglasili na društvenim mrežama kako bi javnost obavestili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.