MORALNA POLICIJA na zadatku - Slađa Blinda BRUTALNO prekorela Anđelu: Ološ nema obzira prema majci

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:37

"MORALNA POLICIJA" na zadatku - Slađa Blinda BRUTALNO prekorela Anđelu: "Ološ nema obzira prema majci"

Slađa Poršelina tvrdi da Anđeli Šparavalo ne veruje ni jednu jedinu reč.

Buđenje u Beloj kući obeležila trač partija. Uz prvu jutarnju kaficu po ukućanima su opleli Slađa Lazić Poršelina,  Nikola Lakić i Sloba Josipović.

Prvana tapetu ovog "moralnog žirija" bila je Anđela Šparavalo i njeni navodi o maltretiranju koje je preživljavala kod strane roditelja, a o kojima je pričala sinoć.

- Sve što ona priča laže, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je meni slagala i za tetku političarku da ima, to je ona meni pričala. Ološ, nema pardona prema majci. Nju je veruj mi ukanalila isključivo Bojana, ona kad je došla u karantin bila je leptirić. Ta porodica joj je dala sve što joj treba u životu. Meni to nije maltretiranje šta ona priča, to su neke osnove stvari u vaspitanju - navodi Slađa.

- Ali ne možemo ni do kraja da krivimo Bojanu ipak se ona sama njoj poveravala o tim stvarima za porodicu. To što su je stavili u kaznu to je normalna stvar, kakvo je to maltretiranje. Ona kao da namerno priča neke stvari kako bi se dodvorila Bojani. Ranije je pričala kako je izlazila u Beogradu pa se stalno čula sa majkom i da je sve bilo u redu. Koliko se ti trudiš da dobro vaspitavaš dete nikad nisi siguran kakvo će dete biti u društvu i kakav uticaj će imati na njega - dodaje Lakić.

- Ne mogu očima da je gledam, jedva čekam da prođu ova četiri meseca da je ne vidim više nikad. Iz njene priče majka je varala muža, a ćerka je našla poruke i onda su se oni svađali i vređali po kući. Tako sam ja shvatila, to je Anđela ispričala. - istakla je Poršelina.

Ona ovde kad se napije pravi haos, sećam se kad se ljubila sa Lukom nije znala gde joj je du*e gde glava, ona je bila komirana, radi neke stvari razuzdano ali to nije zbog majke - nastavlja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.