MORA NA LEČENJE: Porodica saopštila Pinku da podvrgava ćerku onom RIZIČNOM ali NEOPHODNOM po napuštanju Elite?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 21:49

"MORA NA LEČENJE": Porodica saopštila Pinku da podvrgava ćerku onom RIZIČNOM ali NEOPHODNOM po napuštanju Elite?

Kao majka, smatra da je njena ćerka skrenula sa puta...

Anđela Šparavalo, aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", ponovo je tema broj jedan u medijima zbog svoje veze sa cimerkom Bojanom Pavlovićem.

Njihova veza je izazvala burne reakcije kako u samom rijalitiju, tako i van njega. Ovo nije prvi put da je Anđela u centru pažnje zbog svojih postupaka u rijalitiju, a njena uznemirena majka Aleksandra se oglasila povodom celokupne situacije

Naime, Aneđelina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majka nije krila svoje razočaranje zbog ćerkinog ponašanja u rijalitiju. Ona je više puta javno iznosila svoje stavove o njenom odnosu sa Pavlovićevom, ističući da je duboko zabrinuta za svoju ćerku, te da će je po izlazku iz rijalitija poslati na hipnozu ili egzorcizam, kako bi prevazišla svoje probleme. Iako su to vrlo rizični poduhvati, koje mogu izvoditi isključivo stručna i obučena lica.

- Nikad u životu neću prihvatiti to, nikada! To je amin! Ona meni hoće da objasni... Šta, bre, da mi objasni?! Za ruku i kod psihijatra na lečenje! Raspitala sam se kod prijatelja, postoje hipnoze, vodiću je na to... Da isteraju sve to iz nje! Ili egzorcizam! Ona je bila dete koje je srećno, koje je igralo, a sada sve laže... Ona nema nijednu traumu u životu, kunem vam se! Kao da voli da je neko sažaljeva - rekla je Aleksandra.

Podsećanja radi, Aleksandra je izjavila da je nemoćna pred Anđelinim izjavama u rijalitiju, te da je uznemirena zbog javnog blaćenja porodice. Ona ističe da Anđela patološki laže i da bi trebalo da potraži stručnu pomoć.

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra, da se leči! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme - rekla je Anđelina majka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.