MORA NA HITNU OPERACIJU: Zadrugarka se obratila doktoru za pomoć - upućen apel uživo u programu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 17:06

MORA NA HITNU OPERACIJU: Zadrugarka se obratila doktoru za pomoć - upućen apel uživo u programu!

Došlo je vreme...

Maja Marinković je neko ko polaže pažnju svom fizičkom izgledu do te mere da svaki "nedostatak" momentalno primeti i želi da ga promeni, odnosno unapredi.

Ovog puta je tokom sunčanja kraj bazena primetila da joj "fali" zadnjica i to veća, pa je uputila nekoliko reči svom plastičnom hirurgu kako bi otišla na oiperaciju nakon završetka "Zadruge 6".

- Zakazujem operaciju zadnjice, par dana nakon superfinalne noći. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mora Makica da gori za jul. Ja ću da pošaljem sliku da vidiš kako bih - rekla je Maja.

Ostali zadrugari su bili bez reakcije, jer su do sada navikli na ovakve rečenice i ispadice Marinkovićeve.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Maja Marinković ide na NOVU PLASTIČNU OPERACIJU Posle "Zadruge" zakazuje termin kod plastičnog hirurga: Evo šta radi

Izvor: Blic, 04.Jun.2023

Maja Marinković sunčala se pored bazena i shvatila da joj je potrebna veća zadnjica, pa se odmah obratila svom plastičnom hirurgu i zakazala zahvat.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.