MORA DA URADI DNK ANALIZU DA SAZNA DA LI JE OTAC! Drama u Derventi - Bosa pritiska Zolu da oženi zadrugarku?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 12:36

MORA DA URADI DNK ANALIZU DA SAZNA DA LI JE OTAC! Drama u Derventi - Bosa pritiska Zolu da oženi zadrugarku?!

Ukoliko se ispostavi da je dete njegovo, moraće da preuzme odgovornost!

U medijima je odjeknula vest da je bivša zadrugarka, Kristina Ina Rajzinger, na svet donela devojčicu. Lazar Čolić Zola i Kristina su u rijalitiju imali nezaštićene intimne odnose, pa se nametnulo pitanje da li je Zola otac tog deteta. Njegova majka, Bosa Čolić, želi da se ova situacija što pre reši i da Zola preuzme odgovornost ukoliko se ispostavi da je on otac.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedeljnik "Star" saznaje, Zolina majka Bosa je loše jer ne zna da li je postala baka, naredila je Zoli da mora da nađe Inu i udari DNK test, a ako se ispostavi da je ćerkica njegova, moraće da je ženi.

Bosa je van sebe, ne zna da li da se raduje, da li da kuka, ona bi volela da je dete Zolino, želi da bude baka. Rekla je Zoli da mora da pronađe Inu što pre, kako zna i ume, da sa njom popriča, uradi DNK test i ako je ćerka njegova, da je prizna odmah i da oženi Inu. On je rekao da će sve oko deteta da reši i da ga prizna ako je otac, ali da se ženi neće. Bosa mu je rekla da mora, jer dete zaslužuje da ima porodicu - ističe za "Star" izvor iz Dervente.

Podsećamo, Ina se porodila pre nekoliko dana, a termin porođaja se poklapa sa periodom kada su Zola i ona imali nezaštićen intimni odnos. Ona je mesecima krila od javnosti da je u drugom stanju. Na društvenim mrežama su osvanule informacije da je Ina pričala bivšim zadrugarima i nekim fan grupama da čeka Zolino dete. Međutim, kada ju je Lazar kontaktirao, ona prvo nije želela da mu se javim, a zatim mu je poručila da nema razloga za bridu i da dete nije njegovo.

Zola je o ovoj situaciji pričao u emisiji "Narod pita", a onda se u program uključila i njegova majka Bosa.

- Povod zbog kojeg pišem jeste situacija vezana za Lazara. Želim da kažem da ja, kao Lazareva majka, želim da znam istinu, ako jeste otac deteta, ja kao njegova majka ne bih dozvolila da se on ophodi prema tom detetu kao njegov otac. Sve mogu prihvatiti i podržati do određene granice, ali ono što je moje, ja to prihvatam - napisala je ona između ostalog.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.