MONIKA NAKON IZBACIVANJA PROGOVORILA O KRISTIJANU - OVO mu je najviše zamerila Rekao je neke stvari...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 22:33

MONIKA NAKON IZBACIVANJA PROGOVORILA O KRISTIJANU - OVO mu je najviše zamerila "Rekao je neke stvari..."

Odlučila je da mu oprosti!

Monika Horvat je nedavno napustila rijaliti šou "Zadruga", pa se kao poslednja izbačena zadrugarka našla kao gost u emisiji "Pitam za druga".

Monika se prisetila svog učešća i odnosa sa Kristijanom Golubovićem, pa otkrila koliko je zadovoljna svojim boravkom u Beloj kući.

- Kad sam odlazila, lepo smo se rastali i na kraju smo razrešili neke sukobe, to što se izdešavalo i te ružne reči s njegove strane, ali dobro, čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u afektu i besu svašta kaže, ja gledam da oprostim grube reči, i ja nekad reagujem nepromišljeno - rekla je bivša zadrugarka.

- Kad malo bolje sagledam neke stvari, ja generalno ništa loše nisam uradila tokom celog mog učešća. Mene su ljudi tamo uveravali da sam ja rekla nešto što nisam rekla, da sam ispala nefer prema nekome, a apsolutno nisam, oni su ispali nefer prema meni - zaključuje Monika.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na njihov sukob, pa dodala da je ona ipak čovek koji prašta.

- Pale su grube reči, Kristijan ima kratak fitilj, nekad zna da reaguje burno, ali ja mislim da je on mene ipak zavoleo na neki način, jer ne bi se on tako rastao sa mnom da me nije zavoleo, tako da je sve to opraštam. Rekao je neke stvari u besu. Kad sve zbrojim i oduzmem, ja sam čovek koji prašta i ne zameram ništa, mislim da ćemo ostati u super odnosima odnosima - iskreno je rekla Monika.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.