„MONA“ PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MONA“ PREDSTAVILA NOVU KOLEKCIJU

Šezdesete se vraćaju! „Monina“ koža će i ove jeseni i zime biti najpoželjniji materijal u garderobi svake savremene žene i muškarca, bilo da je reč o sportskim ili romantičnim, dužim ili kraćim jaknama. Romantičnim zavodnicama namenjene su jakne sa aplikacijama od luksuzne kožne čipke, dok su one za jači pol ukrašene štepovima, rajsferšlusima i epoletama u tamnim bojama.

Šezdesete se vraćaju!

„Monina“ koža će i ove jeseni i zime biti najpoželjniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << materijal u garderobi svake savremene žene i muškarca, bilo da je reč o sportskim ili romantičnim, dužim ili kraćim jaknama.

Romantičnim zavodnicama namenjene su jakne sa aplikacijama od luksuzne kožne čipke, dok su one za jači pol ukrašene štepovima, rajsferšlusima i epoletama u tamnim bojama.

Kreatorski tim u sastavu Ana Leković, Kristina Gajić, Marina Korać i Ksenija Marković sinoćnom revijom vratio nas je u davne šezdesete godine, naročito elegantnim kostimima, kao i crno-belim haljinama, dopunjenim krznom u boji. Nisu zaboravljene ni kožne tašne, po kojima je ova modna kuća poznata.

„Mona“ je ove godine podržala i žensku reprezentaciju u odbojci. Pred početak, ministarka za sport Snežana Samardžić-Marković pozdravila je odbojkašice, koje su reviju pratile iz publike, sa trenerom Zoranom Terzićem na čelu. „Mona“ je za naše odbojkašice kreirala zvanične dresove.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.