MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Zbog trenutnog stanja napolju zadrugarka OVIM POSTUPKOM rizikovala SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 22:32

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA?! Zbog trenutnog stanja napolju zadrugarka OVIM POSTUPKOM rizikovala SVE

Ljudi ne gledaju blagonaklono na njeno ponašanje!

Miljana Popović popela se na krevet, te je tom prilikom optužila Anitu Stanojlović da joj je ukrala lak za kosu. Tom prilikom je došlo do velike razmirice među zadrugarkama, o čemu smo već pisali.

Palčica i Brendon uspeli su na trenutak da smire Anitu, ali je to bilo kratkog daha. Ona je uletela u garderober i uzela je gomilu svojih stvari, sa namerom da ih baci. Nakon što se umešao Nenad Lazić - Neca, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacila je smao nekolicinu.

Potom je Brendon smirivao zadrugarku, koja je sve vreme grebala na kapiju i tražila da je puste kući.

Gledaoci su se složili sa tim da je njeno histerisanje sasvim neprimereno trenutnoj situaciji u zemlji.

- "Pre neki dan je rekla da će da se ubije, pa neka i ovde bude dan žalosti. Zbog svega što se dešava napolju zbog takvih izgovorenih reči je trebala odmah da bude izbačena", "Bože i ovaj Brendon izigrava dežurnu budalu", "Momentalna diskvalifikacija! Takvo ponasanje u ovakvom momentu kakav je trenutno u zemlji je neprihvatljivo" - glasili su samo neki od komentara.

Detaljnije u prilogu ispod.

A post shared by Zadruga (@zadruga)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.