MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Dalila zaurlala Ja sam MUSLIMANKA - Narod zgrožen OVIM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 13:21

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE: Dalila zaurlala "Ja sam MUSLIMANKA" - Narod zgrožen OVIM!

Očekuje se kazna.

Zadrugar Sale Luks je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, ali je ovoga puta preterao. Kao da nije bio svestan da je u rijalitiju 24 časa pod budnim okom na stotine kamera, Sale Luks je počeo da vređa na nacionalnoj osnovi, a zbog toga gledaoci traže da se kazni.

Naime, tokom razgovora u spavaćoj sobi sa Dalilom i ostalim zadrugarima, Sale je izgovorio da "ne može nikada da se druži i bude u bliskom odnosu sa Muslimanima i Hrvatima jer bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga njegovi ubili i da je on zakleti Srbenda".

Zadrugari su ostali šokirani prilikom njegovog izlaganja, a on je zaboravio da je u tom trenutku u spavaćoj sobi bio veliki broj baš tih istih Hrvata i Muslimana koje on toliko mrzi, a između ostalog i Dalila, sa kojom neprestano pokušava da se zbliži. Upravo je Dalila jedina odreagovala u trenutku kada je Sale izgovorio ove reči, i tom prilikom nije krila šok koji je doživela.

- Kako onda možeš da se družiš sa muslimankom? - upitala ga je Dalila, a Sale se "pravio lud".

- A ko je muslimanka?

- Ja! - odgovorila je Dalila, na šta je on rekao "da je to drugo jer je u pitanju drugarstvo, a ne emotivno partnerstvo".

Javnost je zgrožena ovakvim ponašanjem i izgovorenim rečima i zahteva da se on momentalno sankcionise i diskvalifikuje budući da je ovo televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.