MOLIM VAS, A NIKADA VAS NI ZA ŠTA NE MOLIM! Bekvalčeva očajna - majka će me se ODREĆI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOLIM VAS, A NIKADA VAS NI ZA ŠTA NE MOLIM! Bekvalčeva očajna - majka će me se ODREĆI! (VIDEO)

Šta je snašlo...

Opšte je poznato koliko je pevačica Nataša Bekvalac slaba na životinje i da i sama ima nekoliko pasa. Verovatno znajući za tu njenu "boljku", neko joj je na salašu ostavio čak 8 štenadi.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Ona je uputila javni apel, moleći ljude da udome ove kučiće, jer ne može da ih zadrži.

- Ljudići dobri ja vas sada molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mi pomognete, ispred salaša mi je ostavljeno 8 kučica. Preslatki su zdravi i veseli, liče na puline... Ako želite nekog od ovih lepotana, pišite mi u dm, mi ćemo ih pričuvati, ali idemo na odmor za 2 dana, a mama će me se odreći preko novina ukoliko ih budem njoj ostavila, a vi sigurno ne želite da se mene mama odrekne! Molim vas, a nikada vas za nista ne molim - napisala je Nata na svom Instagramu.

Pogledajte kako su neodoljivi:

Ljudici dobri ja vas sada molim da mi pomognete🙏🙏🙏🙏🙏ispred salasa mi je ostavljeno 8 kučica preslatki su zdraVi i veseli,lice na puline...ako zelite nekog od ovih lepotana pisite mi u dm mi cemo ih pricuvati ali idemo na odmor za 2 dana a mama ce me se odreci preko novina ukoliko ih budem njoj ostavila a vi sigurno ne zelite da se mene mama odrekne!molim vas a nikada vas za nista ne molim🙏🙏🙏🙏🙏🙏

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 29, 2019 at 2:56am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.