MOLIM?! NE DOVODITE MI GA NA OČI - Aneli drami zbog ulaska Asmina u Elitu: Hvata se za glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 14:02

"MOLIM?! NE DOVODITE MI GA NA OČI" - Aneli drami zbog ulaska Asmina u Elitu: Hvata se za glavu

Ne može da mu oprosti.

Aneli Ahmić se susrela u oči u oči sa svojom suparnicom Stanijom Dobrojević, koju je optužila da joj je ukrala partnera Asmina Durdžića. Susret je bio napet, te su njih dve razmenile informacije koje imaju jedna o drugoj.

Nakon susreta Aneli je bila vidno potresena. Nju je sačekao njen najbolji prijatelj u Eliti Uroš Stanić.

Uroš je otpratio Aneli do Bele kuće gde su svi želeli da znaju šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se desilo. Posebno je na tome insistirao Marko Đedović.

 - Pričale smo normalno. Bože moj, kakve je laži ispričao on Staniji. Te da nismo bili zajedno, da se nismo venčali, da nismo imali odnos godinu dana, a ja sam abortirala relativno skoro. Meni je ona izledala da nije znala istinu i da ga je zbog vere skrivala - započela je Aneli.

- A dobro nek se pere - rekao je dosta skeptičniji Marko po tom pitanju.

- Stanija mi je rekla da bi ona volela da se on i ja izmirimo i da on dođe. Ja rekla Molim?! Nemoj da mi ga dovodiš na oči... Rekla mi je da se baš trudi da dokaže da je organizovao islamsku zajednicu da potvrde da kao nismo venčani. Jaoj, bože, u Dubaiju je bio sa drugom ženskom. zanči, ljudi, on je monstrum, kunem vam se  - zapretila je Aneli koja se uhvatila za glavu.

 Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.