MOLILA SI GA ZA SE*KS, razočarala si me Ona ulazi u ZADRUGU 4, biće Mimina devojka?! Sve je šokirala OVIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 07:53

"MOLILA SI GA ZA SE*KS, razočarala si me" Ona ulazi u ZADRUGU 4, biće Mimina devojka?! Sve je šokirala OVIM

Zbunili su se svi u studiju zbog ove njene izjave.

U sinoćnoj emisiji "Zadruga-Narod pita" gostovali su Mima Živković, Milica Kemez i Bora Santana.

"Bora i Jelena su se VIŠE PUTA VIDELI, mene niko nije pozvao!" Milica otkrila šta joj dečko radi IZA LEĐA

- Prokomentarisala bih prethodnu gledateljku, moju koleginicu - psihologa. Sve je to individualno, od persone do persone. Ja sam isto čula Milicinu tužnu priču, ali me je malo razočarala, dobra je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za druge, ali ne za sebe. Sebe je predstavila lošom, a onda kukala. Ima u tebi i sujete i kompleksa. Samo prenosiš svoje nezadovoljstvo. A Bora je divan! Milica treba biti ponosna na Boru što on nije pričao o njihovim intimnim odnosim, ti si ga spopadala. - rekla je gledateljka.

- Jako me nervira ta tema, ispada da sam ga ja molila za to i potencirala, u svađi sam sve rekla. On nije imao 2 godine odnose i štitio je sebe, a ne mene. Na šta tačno da budem ponosna? - pravdala se Milica.

- A pozdraviću i Mimu. Ako budem ušla u Zadrugu, biću joj devojka ili dečko, šta god. Pitala bih je za Lunu, da li zaista misli da nekada Marko nije bio u pravu? Iako nisam za nasilje. - našalila se gledateljka.

- Dakle, pitanje je ko je tu u pravu. Stalno sam dobijala pitanja za Lunu, ali ja sam videla da oni sisaju energiju jedno drugome. Ne znam kako je sada ona, ali joj treba vremena da bude dobra prvo sama sebi. Marko ima puno posla što se Lune tiče. On ima katastrofalno ponašanje za jednog muškarca.- objasnila je Mima.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.