MOLILA JE DA JOJ GURAM SMRDLJIVE ČARAPE U USTA! Bilal otkrio zadrugarkine skrivene želje - ponizio je kao niko

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 10:17

"MOLILA JE DA JOJ GURAM SMRDLJIVE ČARAPE U USTA!" Bilal otkrio zadrugarkine skrivene želje - ponizio je kao niko

Nakon ovoga su stavili tačku na njihov odnos!

Zadrugari su tokom emisije "Gledanje snimaka" imali prilike da vide kako Milica Veselinović unosi Bilalu Brajloviću grudi u lice. On ih opipava, a onda pogađa šifru kako bi mu ih pokazala gole.

- Složio bih se sa onim pitanjem da je bolje da uradi nešto korisno nego da se ovakve scene dešavaju. Ovo je bila jedna ili dve scene koje sam imao sa njom posle Ramazana, a do ovoga više neće dolaziti i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće se dešavati. To je to - rekao je Bilal.

Apsolutno se slažem da smo naš odnos završili jer se on svodi na rasprave, na ovakvim stvarima - rekla je Milica.

- A šta je ovo? - pitala je Šopićka

- Ovo je njihova kriza i da nisam ja ovde bile bi sa bilo kim drugim. Krizira za se*som - rekao je Bilal.

- Ne zanima me šta kaže, ja sam se izblamirala, on se izblamirao i ne želim da produbljujem. Složila bih se da do toga, a ni slično tome neće doći. Od kad smo završili on me ponižava - rekla je Milica.

- Jer mi u oči govori da voli da se ponižava, a zaslužuje i gore. Ona dnevno spomen ku*ac sto puta dnevno, gu*i se. Mala i uvek ćeš biti mala. Danas je počela na patetiku, da joj je krivo jer je spomenula Mensura, a ja se ubacim i kažem da čoveka boli ku*ac za nju - rekao je Bilal.

- Ja sebi više ne bih dozvolila ovo kao ni on - rekla je Milica.

- Meni ovo izgleda kao tinejdž muvanje, čarapa parti. Meni je ovo presmešno, ne vidim ni kao muvanje. Ovo mi izgleda kao ponižavanje za nju i kao da ona uživa u tome - rekla je Žana.

- Ona mene moli da joj smrdljive čarape stavim u usta deset puta. Zamislite da vas devojka moli, da joj nešto uradite, a ona vas moli. Pa naravno da ćete bar nešto uraditi - rekao je Bilal.

- Ti si isfrustrirani bolesnik - rekla je Milica.

- Nisam je pitao koji joj je fetiš i ne želim da znam. Svega mi na svetu celu noć me gleda - rekao je Bilal.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.