MOLI ZVEZDANA DA SE POMIRE? Ana izgubila dostojanstvo, ponaša se kao zaljubljena devojčica a ne žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 09:15

MOLI ZVEZDANA DA SE POMIRE? "Ana izgubila dostojanstvo, ponaša se kao zaljubljena devojčica a ne žena"

Smislila pesmu koja će sve da reši.

Ana Ćurčić se predstavila u rijalitiju kao nežna i osetljiva osoba romantičnih shvatanja o ljubavi. Ona je 13 godina provela u vanbračnom odnosu sa Zvezdanom Slavnić, koji je, kako ona sama tvrdi, fizički napadao i varao sa mnogim drugim ženama. Ona mu je sve do Zadruge redovno opraštala.

Njihovoj vezi je došao kraj kada je Zvezdan ušao u odnos sa lepom Crnogrokom Anđelom Đuričić zbog koje je Mokin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sin ostavio pred milionima. To je bio glavni razlog za njen ulazak u najgledaniji rijaliti. Njihovo raskrinkavanje i raščivijanje i dalje traje, a s vremena na vreme je isplovljavala nova tura prljavog veša.

Ipak, svi se pitaju da li Ana potajno želi da se miri sa svojim bivšim partnerom, kako mnogi u kući tvrde? Ana tvrdi suprotno, ali nesumnjivo da Ćurčićeva ne vadi Zvezdana iz usta posebno kada ima poznate seasne u klozetu sa pevačicom Zoricom Marković.

Ana je u sećanje na njenu Zvezdanovu veliku ljubav i raskid napisala pesmu koju redovno recituje. Više puta je išla od zadrugara do zadrugara izgovarajući im stihove.

Nekoliko puta ih je izgovorila i Valentini Stanković, za koju mnogi sumnjaju da je nova zadrugarka na koju je Zvezdan bacio oko, ali i Miljani Popović, za koju ukućani tvrde da je potajno zaljubljena u bivšeg robijaša.

- Kako će Zvezdan reagovati kada čuje ovu pesmu? - pitala je Miljana.

- Nikada on neće da je čuje! - rekla je samouvereno Ana.

Ipak, mnogi gledaoci su odmah počeli da ismejavaju ovu Aninu tvrdnju.Zadruga ipak jedan mali prostor, te je nemoguće da je Zvezdan nije čuo s obzirom koliko često ponavlja svoje stihove. Čak i da je nije čuo, zadrugari koji su dobri sa Slavnićem (a i Miljana i Valentina to jesu) mogli su lako da prenesu Zvezdanu šta Ana radi. Mnogi doživljavaju da na ovaj način Ana moli Zvezdana da joj se vrati. "Ana izgubila dostojanstvo, ponaša se kao zaljubljena devojčica a ne žena" - samo je jedan od komentara.

Ćurčićeva, naravno, nije glupa i sigurno zna za ovo. Očigledno je da ima neku strategiju. Da li će se pesma isplatiti vlasnici kozmetičkog salona? Ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.