MOLI ZA POMOĆ: Miljana Kulić kuca na sva vrata! ZAPOMAŽE da joj se bar neko odazove - DRAMA u Zagrebu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 12:17

MOLI ZA POMOĆ: Miljana Kulić kuca na sva vrata! ZAPOMAŽE da joj se bar neko odazove - DRAMA u Zagrebu!

Bilo joj je jako teško!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" ponovo se našla u nezavidnoj situaciji, kada joj je bila neophodna pomoć.

Kako je odlučila da zaplovi u muzičke vode, zakazala je svoj prvi, odnosno debitantski nastup međutim, nije sve išlo kako je isplanirano, te se povodom problema koji je imala obratila svoji pratiocima na Instagramu ne bi li joj pružili potrebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć.

Kulićeva je stigla u Hrvatsku nespremna, pa je zbog toga molila na socijalnim mrežama svoje pratioce da joj pomognu i pronađu joj frizera i šminkera koji bi je spremili za nastup, najverovatnije u zamenu za reklamu, dakle kompenzaciju.

- Hitno potreban šminker i frizer u Zagrebu da dođe u hotel da me našminka - napisala je ona.

Da li je Miksi uspela da se snađe, to za sada nije poznato, ali verujemo da je pronašla način da izađe na kraj sa ovim "problemom".

Detaljnije na temu Miljaninog pevanja, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.