MOLI GA DA MU POMOGNE DA SE POMIRI SA ANĐELOM! Zvezdan očajan nakon raskida - čeka se reakcija iz Đenovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 11:17

MOLI GA DA MU POMOGNE DA SE POMIRI SA ANĐELOM! Zvezdan očajan nakon raskida - čeka se reakcija iz Đenovića!

Ne može da prihvati da je kraj!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić rešili su da stave tačku na njihovu vezu. Njihova ljubav nije izdržala pritisak sa kojim su se susreli nakon napuštanja Bele kuće.

Nakon raskida, Anđela je otišla u Đenoviće kod svojih roditelja. Nije želela previše da komentariše ovu tešku situaciju za nju. Samo je priznala da joj nije svejedno i da je izabrala porodicu, aludirajući na to da su njeni roditelji bili protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdana i da su zato morali da se raziđu.

Anđela nakon raskida uživa na crnogorskom primorju, provodi se sa društvom i snima emisije. Na društvenim mrežama su osvanuli snimci na kojima se vidi kako uživa na jahti.

Ni Zvezdan nije bio raspoložen da priča o ovoj temi. Potvrdio je da su se razišli i da mu sve to teško pada, ali nije želeo da zalazi u detalje ove odluke.

I dok jedni smatraju da je pametno što su se razišli, drugi žale i smatraju da su se suviše rano predali.

Ipak postoje i treći, koji smatraju da je sve to prevara i privlačenje pažnje zarad marketinga.

Nakon raskida sa Anđelom, Zvezdan je dobio otkaz na Hajp televiziji. Našao je način da zaradi novac na društvenim mrežama. Svakodnevno igra Tiktok mečeve sa bivšim zadrugarima i od poklona koje mu fanovi šalju na pomenutoj mreži, zarađuje novac.

Igrao je meč sa Stefanom Radićem Rodnijem i molio ga je da mu pomogne da vrati Anđelu. 

- Stvarno bi mogao ti da nas pomiriš. Pomiri nas brate, evo svi ljudi pričaju. Pomiri nas, pomiri nas - ponavljao je Zvezdan.

Ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati na ovaj Zvezdanov apel i da li će mu pružiti drugu šansu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.