MOKRA I GOLIŠAVA: Jami pokazala čime raspolaže u šestoj deceniji - Preplanula riba se praćaka u plićaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 13:34

MOKRA I GOLIŠAVA: Jami pokazala čime raspolaže u šestoj deceniji - Preplanula riba se praćaka u plićaku

Prizor kakav se ne viđa svaki dan.

Pevačica Jasna Milenković Jami devedesetih važila je za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, a i danas u šestoj deceniji može da se pohvali zavodljivom figurom.

Popularna pevačica u dvodelnom kupaćem kostimu pokazala je izvajane obline, ali i preplanuli ten koji je dobila na odmoru u Egiptu.

- Preplanula riba se praćaka u plićaku - samo je jedan u nizu pozitivnih komentara na račun objave na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Instagram.

Podsetimo, pevačica je nedavno iznenadila javnost svojim stavom, kada je voditeljka emisije pričala sa gošćama o poklonima povodom Dana zaljubljenih.

A post shared by Jasna Milenkovic Jami (@jamiofficial)

- Meni pažnja nije bitna. Cveće volim da vidim samo u cvećari. Ne podnosim cveće, ježim se. Za ženu cveće ne, možda za mamu, za baku. Nešto čega se sećam, nešto za ceo život. Neki dijamantić, da ga se sećam zauvek. Može i mali da bude. Cveće uvene. Moja kolekcija dijamantića kod kuće je skromna. Jednog dana kad budem došla u neke godine i otvorim taj dijamant biće kao Titanik. Ta uspomena ostaje zauvek, a cveća se i ne sećam, zato ga i ne volim - priznala je Jami.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.