MOKA I ZVEZDAN BI SE POTUKLI ZA PET DANA! Isplivali DETALJI ODNOSA oca i sina: Majku je UNIŠTIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 13:43

"MOKA I ZVEZDAN BI SE POTUKLI ZA PET DANA!" Isplivali DETALJI ODNOSA oca i sina: "Majku je UNIŠTIO!"

Zvezdan sa ocem Mokom nikad nije bio blizak, te i da, kad su se vidali, sve se svodilo na svađe oko novca.

Milena Kačavenda, najbolja drugarica nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić, rekla je da je Zvezdan prvoklasni manipulator, te i da je spreman na sve samo da bi sebe opravdao u postupcima.

Ona je otkrila i detalje odnosa Zvezdana sa svojim ocem, Mokom Slavnićem, kao da ni sa majkom nije imao nikada dobar odnos.

-  Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dogovor da Ana čuva Zvezdanovu majku dok je on na robiji. To je i radila, a Zvezdan bi je maltretirao kad god bi se sreli da razgovaraju. Žena trenutno nema gde da živi, psihički je nestabilna, a za sve to može da zahvali njemu! On je nju svojim ponašanjem psihički unakazio! Strpao je ženu u dom kao da je kuče. Kad je potvrdio da ulazi u rijaliti, Ana je plaćala dom, on se oko toga nimalo nije potresao. Kasnije je kontaktirala s produkcijom da bi oni preuzeli na sebe finansiranje.

- Dok je Moka imao para, trošio je sa drugom suprugom, a posle ga je i ona ostavila. Bio je u samačkom domu za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. Ani nikad nije slao novac za pakete niti je odlazio sinu u posetu u Cirih. On i Zvezdan bi se pobili u rijalitiju za pet dana, a vidim da je moguće da će Moka da uđe. I njega je maltretirao. - rekla je ona za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.