MOJA MAJKA ME MRZI, VREĐA I NAZIVA POGRDNIM IMENIMA! Nacija plače nakon teške ispovesti, tuga u glasu se čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 22:46

"MOJA MAJKA ME MRZI, VREĐA I NAZIVA POGRDNIM IMENIMA!" Nacija plače nakon teške ispovesti, tuga u glasu se čuje

Ove informacije, malo ko je znao...

Dalila Dragojević, bivša učensica Zadruge, sada voditlejka na televiziji "Hype" ugostila je u svojoj emisiji Ljubu Pantović, takođe bivšu zadrugarku i majku Aleksandre Subotić.

Mnoštvo je tema o kojima su razgovarale,a svakako najzanimljivije je bilo ono koje se ticalo njenog odnosa sa majkom. Takođe, istakla je kako je njena najveća životna podrška bila baka Persida.

- Baka me je naučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakoga pregazim i da ostvarim svoje ciljeve. Ona mi je bila jedini oslonac. Moja majka ne zna ni koje sam ja medalje i šampionate osvojila. Zna samo za majsku nagradu, jer je to nešto što dobijate jednom u životu. To je velika svečanost na kojoj su bila i moja deca. Za ostale stvari ni ne zna, jednostavno je boli d*pe. Ona nikada nije bila ponosna na mene i smatram da me nikada nije volela i da me dan danas ne voli. Možda je ružno što to kažem, ali je istina. Moju majku je bilo briga za mene i nikada nije bila dežurno oko - izjavila je na ivici suza Ljuba Pantović.

- Ona me je nazivala pogrdnim imenima, nazivala me je silikonskom zvezdom. Tako se majke nikada ne ponašaju - zaključila je Ljuba.

Detaljnije o ovoj emisiji i šta su sve govorili, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.