MOJA MAJKA JE PRIHVATILA... Dragana Mićalović otkrila istinu o ODNOSU sa Milicom Pavlović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 19:28

"MOJA MAJKA JE PRIHVATILA..." Dragana Mićalović otkrila istinu o ODNOSU sa Milicom Pavlović!

Glumica i pevačica se vole, u to nema sumnje...

Dragana Mićalović i Milica Pavlović neguju prijateljstvo dugo skoro 15 godina.

Mediji su svojevremeno pisali o navodnoj vezi poznate glumice i pevačice, a Dragana je jednom prilikom otkrila istinu o njihovom odnosu.

- Milica je već postala član moje porodice. Moja majka, koja teško prihvata moje prijatelje, to jest, generalno naše prijatelje... Milica je njeno četvrto dete. Kada moja majka, koja je dupla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vaga, to kaže - istakla je za domaće medije glumica.

- Dugo se poznajemo jer smo iz istog grada. Ona je omiljena u Leskovcu pre svega jer je dobar čovek. Ne verujem da postoji neka osoba koja nju ne voli. Vodila sam je na nekoliko predstava i svi su bili oduševljeni njom. Mislila sam da će glumci koji ne slušaju njenu muziku biti skeptični, ali znali su ko je ona. Međutim, nekima se dopala - takoše je svojevremeno istakla Mićalovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.