MOJ SIN PATI ZBOG NJE... Viki Miljković suprugovoj kćerki iz prvog braka - Kajem se, ali sada je kasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 12:33

"MOJ SIN PATI ZBOG NJE..." Viki Miljković suprugovoj kćerki iz prvog braka - Kajem se, ali sada je kasno!

Pevačica iskreno o porodičnim odnosima!

Već petnaest godina traje brak pevačice Violete Viki Miljković sa Draganom Taškovićem Tašketom i u njemu su dobili jedno dete, ali dok su svu ljubav posvetili jedincu Andreju, pevačica priznaje da bi volela da joj sin ima brata.

Činjenica da iz prvog braka Taške ima ćerku Jelenu donekle ublažava stvari, ali, s druge strane, s njom se Andrej jedva viđa zbog udaljenosti. To što je sin Miljkovićeve jedinac teško >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je palo i njemu i samoj pevačici.

- Kada je bio beba, govorio mi je da idemo u fabriku beba, da izaberemo jednu i donesemo je kući. Ako me pitate da li se kajem što nisam možda rodila još jedno, kajem se, ali sada je kasno. Ovo je apel za druge da rađaju što više dece – rekla je pevačica.

Vikiin naslednik trenira tenis, a ona priznaje da nema previše živaca da gleda njegove mečeve.

- Stižem da pratim, Taške možda malo više jer se više i razume u to. Kada je turnir, a ne pevam, onda rado odem, ali nemam toliko živaca, uvek se preznojavam, tresu mi se ruke, muka mi je i napeta sam. Šetam dok igra meč, pa se vratim, ali sve su to slatke muke – rekla je pevačica kroz smeh i dodala da smatra da njen sin ima svetlu budućnost:

- Put je pred njim, bolje je da se bavi sportom nego da bude na ulici ili na igricama, da ima previše slobodnog vremena. Mora da bude u skladu sa vremenom u kom živi, ne može da bude izolovan, ali što im manje ostavljate praznog prostora, to je zdravije - objasnila je Viki koja sa Tašketovom ćerkom Jelenom neguje dobar odnos, iako je i ona i sin retko viđaju jer već dugo živi u Nemačkoj gde se bavi ugostiteljstvom.

- Andrej je uvek patio što nema brata. Ima sestru, ali je ona 16 godina starija od njega, i živi u Nemačkoj, viđaju se nekoliko puta godišnje – istakla je Viki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.