MOJ BIVŠI SUPRUG! Ivana uništila ŠAA u lajvu, pomenula BOLNU temu - Nikada nismo uspeli da DOBIJEMO DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 22:26

"MOJ BIVŠI SUPRUG!" Ivana uništila ŠAA u lajvu, pomenula BOLNU temu - Nikada nismo uspeli da DOBIJEMO DETE!

Prvi put javno progovorila...

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, uključila se uživo putem Instagrama sa Vladimirom Tomovićem, željna da progovori o svemu što je zadesilo.

Nakon spekulacija da je ušla u novu romansu sa diskvalifikovanim zadrugarom i da prave bebu, oni su morali da otkriju istinu.

- Izgleda da živimo kod mene u stanu, da pravimo dete iz inata. Dete koje nisam uspela da dobijem sa njim, ali eto... Mora se stati na kraj ovim spekulacijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ti i ja nismo zajedno, ne pravimo bebu, nikada se nismo sreli uživo - rekla je Ivana i time otkrila da dete sa Ša nikada nije uspela da dobije.

- Ona je pokušavala, nije pokušavala... To su bolne teme, nemojte je dirati - dodao je Tomović.

Tomović je istakao da se uživo nikada nisu sreli, da nikada nisu pružili ruku jedan drugom, ali da njegov brat Vladan zna Aleksićku deset godina i da je tako saznao za Ivanu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.