MOGU DA TI NABROJIM BAR TROJICU SA KOJIMA SI OVDE SPAVALA! Nikolićeva ponela nimalo laskavu titulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 08:22

"MOGU DA TI NABROJIM BAR TROJICU SA KOJIMA SI OVDE SPAVALA!" Nikolićeva ponela nimalo laskavu titulu!

Ovde je počeo žestok sukob Cara i Bilala!

Voditeljka Ivana Šopić je podelila sa zadrugarima rezultate prethodne ankete, prvo mesto za najnaivniju osobu je osvojila Aleksandra Nikolić.

Domaćica emisije je čak bila u situaciji da objašnjava zašto ljudi glasaju, jer se pojedinim zadrugarima nije dopalo kako ih drugi vide.

- Mislim da je Aleks, ona je lakoverna - kazao je Lepi Mića.

- Hvala Mićo. Milica je nadigrala - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je Šopićka.

- Mislim da je ona bezbroj puta izvređana, a bila je sa svima njima prijatelj, ona je lakoverna, veruje svima, a nikoga ne proverava. Ona je takva kakva jeste, narod to spolja prepozna - nastavio je on.

- Moguće da naivna zbog mene što mi je oprostila prevaru, ali ona je u svakom prijateljskom odnosu bila izigrana, što se i večeras pokazalo u odnosu sa Milicom - rekao je Car, a potom nadovezao rafal na Sanju Grujić.

- Mogu sad da ti nabrojim sa kim si ti sve spavala. Bar trojicu sada mogu da ti nabrojim. A tebe, pi**o, Bilale, sa tobom ću posebno da se obračunam.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.