MOGLA SAM DA UMREM! SPASAO MI JE ŽIVOT Anini urlici odzvanjaju imanjem - Zvezdan udario gde najviše boli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 22:59

"MOGLA SAM DA UMREM! SPASAO MI JE ŽIVOT" Anini urlici odzvanjaju imanjem - Zvezdan udario gde najviše boli!

Pljušte komentari na mrežama!

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić doživeo je totalno pomračenje kad su Ana Ćurčić i on počeli da pričaju o Aci Buliću.

On je zapenio kao nikada do sada i počeo da se baca na sve strane.

- To je moja bolna priča, on je bio moja bolna priča, p*čko jedna. Dete mi je umrlo, mrš bre. Ne bi trebalo nikad ovo, ne bi ga pomenuo da imaš mozga. Tragedio sam imala, normlano je da mi je ceo život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u srcu - rekla je Ana, pa dodala:

- Mogla sam da umrem, on me je spasio i jurio transfuziju po celom Beogradu. Ne znaš ništa o mojoj vezi. Neka je j*bao, sve su ga k*rve tad želele - vikala je Ana.

- Ti si za tu tragediju rekla: "Hvala Bogu što se nije desilo, pa sa njim da imam dete". Ti si najveća p*čka i prevarant - rekao je Zvezdan, a ispod videa su se nizali komentari.

"Ovome može da veruje samo lud čovek, pucaju ga kompleksi", "Au, šta je ovo?!", "Kakva gluma", "Strašno", "Dno dna", "Samo hrabro, Ana", "Podrška Ani", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.