MOGLA JE OKO DA MU ISKOPA! U Hrvatskoj zabrinuti za bezbednost Filipa Cara, uputili apel, traže OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 02:06

"MOGLA JE OKO DA MU ISKOPA!" U Hrvatskoj zabrinuti za bezbednost Filipa Cara, uputili apel, traže OVO

Najbolji prijatelj zabrinut.

Tokom današnjeg dana došlo je do brutalnog okršaja Maje Marinković i Filipa Cara. S obzirom na to da je poznato da Marinkovićevoj nasilje nije strano i da smo u prethodnoj sezoni imali prilike da vidimo njen odos sa Markom Janjuševićem, niko se nije posebno iznenadio.

Ovoga puta, čini se da je Maja prešla granicu i preterala kada je svađa sa njenim partnerom u pitanju. Ukućani i domaća javnost su ostali zatečeni današljim incidentom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Filipovim licem koje je u ožiljcima nakon žestokog obračuna.

Podsetimo, njegov najbolji prijatelj Bruno, se u par navrata oglašavao i hvalio Maju Marinković, njihov odnos i podržavao tu vezu.

Nakon ovog nemolig događaja Bruno je dao komentar.

- Video sam šta se desilo i ja sam iskreno u šoku. Ona kao da nije normalna, ne znam šta je ovo bilo, mogla je oko da mu iskopa. Stvarno sam šokiran njenim ponašanjem i ne znam šta bih rekao. Ne znam šta se desi sa tim devojkama kad uđu unutra, zašto se tako ponašaju. Maja je napolju bila dosta normalnija i imali su lep odnos, ja sam sada zatečen. On je gospodin i svaka mu čast kako je uspeo da se iskontroliše, da je slučajno ne povredi ili napravi neku glupost. Jedino što mnogu da kažem da sa njom može da trenira, jer se i ovako žali da nema fizičku aktivnost, pa taman da bude u treningu i da izbegava prepreke kao specijalac - našalio se Bruno.

Bruno se osvrnuo i na Filipovo izvinjenje Dalili, kao i izjavu da je ona jedina žena koju je voleo.

-Uh, ne znam. U toj kući je sve moguće. Ne verujem da će se pomiriti, ali više je sve neizvesno. Ne zna ni on šta više oseća, totalno je pogubljen, ali kad sve saberem i oduzmem možda mu je najbolje da bude sam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.