MOGLA JE DA ME OSLEPI, SASULA MI JE U LICE ULJE I SO! Miljanin napad završio na sudu - zadrugarka progovorila o slučaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 13:19

"MOGLA JE DA ME OSLEPI, SASULA MI JE U LICE ULJE I SO!" Miljanin napad završio na sudu - zadrugarka progovorila o slučaju

Otkrila detalje sudskog spora ekskluzivno u emisiji "Na vezi sa Ivanom"!

Veliki šef je najavio da uskoro kreće rijaliti program koji će nositi naziv "Zadruga 7 elita". Već se uveliko nagađa ko će se od takmičara naći u Beloj kući od septembra.

Saška Karan se navodi kao jedno od potencijalnih imena naredne sezone. Ovo je bila idealna prilika da Saška gostuje u novoj emisiji "Na vezi sa Ivanom" u produkciji portala Srbija Danas, kako bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznali da li ima istine u ovim spekulacijama. Rijaliti zvezda je u razgovoru sa novinarkom Ivanom Stojanović, otkrila da još uvek nije dobila ponudu, ali da je raspoložena za pregovore ukoliko u ovoj sezoni učestvuju VIP ličnosti.

Tokom razgovora se osvrnula i na sukob koji je imala sa Miljanom Kulić i Marijom Kulić, koji je dobio i sudski epilog. Ivana Stojanović je upitala Sašku šta se dešava sa tim slučajem.

- Ja sam išla da dam izjavu. Ustvari, ja ni ne znam ko je mene tužio, jer se ne navodi ni Marija Kulić, već tamo neki fan ili kome je palo na pamet da me tuži. Ja sam dala izjavu, ali ne znam šta se tu dalje dešava - rekla nam je Saška, a zatim smo je upitali po kom osnovu je pokrenuta ta tužba:

- Desila se svađa u rijalitiju, ja sam sedela sa Đedovićem i ona je došla i napala nas. Situacija se smirila i ona je otišla u svoj apartman i sasula mi je direktno u oči ulje i so. Možete misliti kako to izgleda. Ja sam tad skočila i gađala je nekom pepeljarom i to je prošlo pored nje. Tako je mogla i da mi baci masnu sodu u oči i da me oslepi. Ne kažem da sam ja nevinašce i ja sam oštra i temperamentna, ali nikada ne bih dozvolila sebi da uradim tako nešto. Ja znam dokle mogu da idem i dokle ću da idem - rekla nam je Saška, a zatim je otkrila da li je i ona podnela kontratužbu.

- Nisam. Ja nemam potrebu da se povlačim po sudovima. Nemam ja ništa sa njima, meni je to ispod svakog nivoa. Miljana je bolesna, a Marija da je prava majka ne bi gurala ćerku u to. Nikada nisam nikoga tužila kroz rijalitije. To je jedna igra gde morate biti spremni i fizički i psihički da izdržite sve, a u tome i jeste čar te igre - rekla je Saška u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.