MODRA I JEDVA JE DISALA! Komšije ZVALE POLICIJU! Jezivi detalji PORODIČNOG NASILJA pred MALOLETNOM DECOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 18:55

"MODRA I JEDVA JE DISALA!" Komšije ZVALE POLICIJU! Jezivi detalji PORODIČNOG NASILJA pred MALOLETNOM DECOM

"Svi su bili uplakani i pod stresom, oka nisu sklopili!"

Andrej Ančević Aki (34), kum repera Stefana Đurića Raste, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao suprugu u njihovoj porodičnoj kući u naselju Leštane u Grockoj, saznaje Kurir.

Porodično nasilje dogodilo se navodno 27. marta naočigled njihove maloletne dece i porodice Ančević.

- Zlostavljanje su prijavile komšije. Andrej je navodno pretukao suprugu - kaže izvor blizak istrazi za "Kurir" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodaje:

- Nakon batina nesrećna žena je s decom otišla kod svekrve. Tada je Ančićeva majka zvala svog drugog sina i kazala šta se dogodilo - dodaje izvor.

Andrejev brat je odmah otišao kući.

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

- U kući je zatekao haos! Snaja je imala flaster ispod oka, bila je sva modra, uplakana i jedva je disala. Tu noć ostali su da spavaju kod njih, a brat je ostao tu s njima kako bi čuvao stražu, ako dođe Andrej -kaže izvor za "Kurir" i dodaje da je te noći bilo mirno.

Aki je ujutru 28. marta navodno došao po ženu.

- Svi su bili uplakani i pod stresom, oka nisu sklopili, a Andrej je došao i optužio ženu da laže i da se folira. Deca su počela da plaču. Andrejev brat se tada naljutio i pokušao da ga smiri i urazumi, ali bezuspešno. Andrej se pravdao da njegova žena laže i da joj "nije ništa". Navodno, pitao je ženu da li je zvala svoje, na šta mu je ona odgovorila da će ih sada zvati - priča sagovornik. Tada je nastao haos.

- Aki je rekao ženi da dođe u sobu. Kada je ušla, krenuo je opet da je udara. Andrejev brat je uleteo u sobu, žena je ležala na podu. Iako je bila u bolovima, uspela je da preskoči komšijinu ogradu i pobegne. Andrej je krenuo za njom, ali je zastao. Komšije su je videle modru i pozvale policiju - dodaje izvor za Kurir.

A post shared by stefanrasta (@rastinaljubav)

Kad je čuo policiju, Andrej je navodno pobegao kroz dvorište ka brdu.

- U tom delu nema ograde, pa je lako pobegao. Policija ga je juče uhapsila - objašnjava izvor.

Prema ranijem pisanju medija, Ančević više nije u tako dobrim odnosima s Rastom.

- Andrej je bio Rastin lični vozač i obezbeđenje. Međutim, odjednom je sve puklo. Navodno, Ančević je tada medijima otkrio detalje saradnje s Rastom i njegovom tadašnjom suprugom - rekao je ranije izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.