MOBILNI U ZADRUZI? Janjušu produkcija oprostila GRUBO KRŠENJE pravila pre bekstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:26

MOBILNI U "ZADRUZI"? Janjušu produkcija oprostila GRUBO KRŠENJE pravila pre bekstva

Snimak se raširio po društvenim mrežama brzinom svetlosti!

Marko Janjušević je u dogovoru sa Drvetom mudrosti osmislio jedan zanimljiv tajni zadatak. Hteo da je da proveri emocije Maje Marinković te se dogovorio sa Drvencetom da isceniraju njegov beg iz "Zadruge".

Po dogovoru, Janjuš je u toku noći otišao na Rajsko ostrvo odakle je posmatrao Majinu reakciju kada je stiglo pismo u kom su zadrugari obavešteni da je Marko svojevoljno napustio "Zadrugu" i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diskvalifikovan.

Maja je nakon ovog saznanja satima plakala i niko od zadrugara nije mogao da je uteši. Janjuš nije mogao više da gleda suze na njenom licu te je prekinuo tajni zadatak i pojavio se kako bi ga zadrugari ugledali i preneli Maji da nije pobegao sa imanja.

Međutim, neposredno pred realizaciju ovog tajnog zadatka, Janjuš je usnimljen kako koristi nešto što nije dozvoljeno u "Zadruzi". Ovaj snimak brzinom svetlosti se raširio po društvenim mrežama.

Iako su mnogi posumnjali da je u pitanju mobilni telefon, ipak je on u rukama držao MP3 plejer. Ostaje da vidimo da li će biti kažnen zbog ovog prestupa.

Pogledajte snimak u nastavku:

A post shared by RIJALITI-ZAJEBANT (@rijaliti_zajebant)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.