MNOGO PUTA SMO PRIČALI O OVOM DANU... Dragan Ilić ophrvan bolom zbog smrti Gorice Nešović

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 20:56

"MNOGO PUTA SMO PRIČALI O OVOM DANU..." Dragan Ilić ophrvan bolom zbog smrti Gorice Nešović

Radili su kao jedno...

Novinarka i voditeljka Gorica Nešović preminula je danas, 6. oktobra, a ta vest je mnoge zatekla i rastužila. Njen kolega Dragan Ilić, s kojim je uređivala i vodila čuveno „Buđenje", skrhan je bolom, a kako je objasnio često je upravo sa njom i razmatrao kako će jednog dana izgledati ovaj dan. Od Gorice će se oprostiti sutra u emisiji u okviru koje su sarađivali.

Čitava će, kaže, biti posvećena njoj.

- Sutra ću morati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radim emisiju i vodiću program. Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan. Sutra od šest do deset ujutru program će biti posvećen njoj. Puštaće se njene omiljene pesme, tako ćemo se pozdraviti od naše Gorice - kazao je voditelj za pomenute medije.

Sa druge strane, pojedine Goričine kolege već se polako opraštaju od nje putem društvene mreže Instagram. Uz njene slike, međutim, Maja Nikolić, Irena Poša... Od tuge ne mogu da izuste ni reči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.