MNOGI SU BILI ZABRANJENI, PA SE VRATILI NA VELIKA VRATA! Milan Milošević o povratku na Pink Predamnom je velika karijera

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 20:06

"MNOGI SU BILI ZABRANJENI, PA SE VRATILI NA VELIKA VRATA!" Milan Milošević o povratku na Pink "Predamnom je velika karijera"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas koja će se emitovati u sredu u 20h, imaćete priliku ekskluzivno da vidite popularnog voditelja Milana Miloševića koji je govorio o novom projektu Hype televizije.

Milan nije krio uzbuđenje za svoju prvu autorsku emisiju koju je najavio za septembar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada kreće i novi rijaliti projekat na ovoj televiziji.

Milan trenutno uživa u svom zasluženom odmoru na crnogorskom primorju, a ekskluzivno za emisiju "Između dve vatre" on je govorio novom rijaliti projektu Hype televizije i svom projektu na koji je preponosan:

Moja autorska emisija počinje i sto posto sam se dao projektu, očekujte mnoga iznenađenja, jer ja kad radim, onda sam nezaustavljiv! Biće ludilo! Što se Pinka tiče, u šou biznisu se nikada ne zna šta će se desiti i sve je dozvoljeno! Svi znamo da su mnogi zabranjivani godinama na mnogim televizijama, pa su se vraćali na velika vrata i pompezno, tako da ko zna! Predamnom je velika karijera, tako da se ne zna gde će ko završiti! U svakom slučaju, za dobrog voditelja i za dobru emisiju nema zime - rekao je Milošević ekskluzivno u emisiji Između dve vatre.

- Što se tiče rijaliti projekta koji se sprema na Hype televiziji,  kada bih vam rekao ko se sve prijavio, ne biste verovali! Ne smem mnogo da otkrivam, videćete! Ono što se sprema nije viđeno još!

- Mene niko ne može ni da pokuša da zameni, niti sam ja ikoga ikada menjao, tako da svako je za sebe priča. Ja sam neko ko je ušao u sve domove gledalaca, mene ljudi vole da prate, sada da li me vole ili ne, ali poštuju to što radim. Mislim da sam se izdvojio na svoj specifičan način! Jedinstven, jedan jedini Milan ilošević! Nije lako, ali je jako - rekao je on u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.