MNOGI MISLILI DA JE STARIJA - Evo koliko zapravo Jovana Jeremić ima godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 22:57

MNOGI MISLILI DA JE STARIJA - Evo koliko zapravo Jovana Jeremić ima godina!

Isplivalo i koliko je visoka!

Voditeljka Jovana Jeremić svoje fanove iznenađuje svakodnevno, a sada je sa svojim fanovima podelila selfi iz teretane i otkrila koliko je visoka i koliko ima kilograma.

Ona izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu, što se može i primetiti po njenom izvajanom telu.

- Jovana Jeremić, 32 godine, 163cm-53kg. Nikada nisam bolje izgledala. Slika je bez grama fotošopa. Dovela sam telo do savršenstva - napisala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jovana, a komentari su samo pljuštali:

- "Bomba", "Džepna venera", "Sitna, a dinamitna", "Prezgodna", "Da li je moguće?!", bili su samo neki od komentara koji su usledili.

Podsetimo, Jovana je nedavno priznala da li je njenom partneru teško da se izbori sa njenim udvaračima.

- Njemu nije teško, niti će mu biti, zato što je on dovoljno jak i moćan, samouveren da zna da ja volim samo njega. Ja to stavim do znanja, jer sam jako ljubomorna žena. Ne daj Bože da mi sutra neko startuje muža, jer svako ko bi na bilo koji način pokušao da ugrozi moju porodicu može samo da se nada najgorem. Takva sam bila i u prvom braku - rekla je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.