MNOGE ĆE IZNENADITI BROJ NJEGOVIH GODINA: Roker je danas proslavio rođendan, a oni ga iznenadili poklonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGE ĆE IZNENADITI BROJ NJEGOVIH GODINA: Roker je danas proslavio rođendan, a oni ga iznenadili poklonom

Većina bi rekla da je mlađi.

Đorđe David je danas proslavio  svoj 55. rođendan.

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali povodom toga da je pevač očigledno još uvek mlad u duši, pa zbog toga uopšte ne izgleda kao prosečan pedesetpetogodišnjak.

Koleginica iz žirija "Zvezda Granda" Ana Bekuta mu je zajedničkom fotografijom čestitala rođendan, a osim nje, iznenadili su ga njegovi "pilići" kojima je bio mentor.

- Moji 'pilići' >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me zvali i dali mi poklon za rođendan. Moji Milica (Atanacković) i Jovan (Pap)! Moji iz prve ekipe 'Zvezda Granda'. Hvala vam na ljubavi vašoj - poručio je roker putem društvene mreže Instagram.

- Da... od danas imam 55 godina, dosta snage, peogromnu volju za rokenrol i bend, najveću ljubav za Stašu (ćerka) i Anu (žena)... za sve drage ljude! Hvala na lepim željama! Od danas počinjem da trčim 'počasni krug' za najbliže - poručio je on putem pomenute društvene mreže.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.