MLAĐA ZATRAŽIO POMOĆ OD TERAPEUTA: ŠTA da radim sa NJENOM majkom... ONO što mu je REKAO napraviće HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 16:02

MLAĐA ZATRAŽIO POMOĆ OD TERAPEUTA: "ŠTA da radim sa NJENOM majkom..." ONO što mu je REKAO napraviće HAOS!

Kako li će Nina reagovati na ovo?

Bivši zadrugari Mlađan Jovanović i Nina Babić svoju ljubavnu vezu otpočeli su pred kamerama rijalitija "Zadruga 3".

Mlađa je imanje u Šimanovcima napustio pre nekoliko nedelja i tom prilikom sklopio dogovor sa Ninom da je čeka kada izađe. Međutim, izgleda da stvari nisu tako sjajne i bajne i da se Ninina porodica ne slaže sa njenim izborom partnera, a to je saznala nakon što je u nedelju izašla iz rijalitija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Bivši zadrugar Vladimir Tomović u okviru Insta storija često ostavlja kućicu za pitanja i to obično ljubavne tematike, te je Mlađa svog druga pitao za savet.

A post shared by Vladimir Tomović (@vladelije) on May 31, 2019 at 12:16pm PDT

- Šta da radim s Ninom i njenom majkom? - glasilo je Jovanovićevo pitanje.

- Ako ima kakva isceliteljka, neka mu se javi. Samo u obzir ne dolaze Crnogorke kojima mama kreira ljubavni život - odgovorio je Tomović uz nekoliko smajlija.

Ovo se sasvim sigurno neće svideti temperamentnoj Nini Babić, a kako će se veza bivših zadrugara dalje odvijati i da li će opstati uprskos maminom protivljenju, ostaje da vidimo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.