MLADA NOSI DETALJ SA JAKOM SIMBOLIKOM - Evo šta se nalazi u rukama Đanijeve snaje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:16

MLADA NOSI DETALJ SA JAKOM SIMBOLIKOM - Evo šta se nalazi u rukama Đanijeve snaje! (FOTO)

Privukla ogromnu pažnju!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da".

Ona je sva u belom, sa golim ramenima i dekolteom oduzela dah kako svom suprugu tako i pristiglim zvanicama, a mnogi komentarišu da izgleda kao princeza iz bajke.

Mlada je raskošnom venčanicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privukla ogromnu pažnju, a u rukama je nosila neobičan bidermajer sa pink božurima koji ima jaku simboliku.

Na jeziku cveća, božur nosi simbolično značenje romantike, saosećanja, sreće, prosperiteta, srećnog praka, pa čak i stidljivosti.

Građansko venčanje održalo se decembra 2021. godine, u zgradi opštine Savski venac, u krugu najuže porodice zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.