MITROVIĆI POTVRDILI NOVU SEZONU: Počinje Zadruga 7 i biće sasvim drugačija od onoga što ste gledali

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 23:28

MITROVIĆI POTVRDILI NOVU SEZONU: Počinje "Zadruga 7" i biće sasvim drugačija od onoga što ste gledali

Ovo smo svi čekali.

Milica Mitrović i Željko Mitrović su konačno potvrdili da će ipak da bude "Zadruga 7".

Nova sezona nosi i novitete koje Srbija nije očekivala.

On je napisao na svom tviteru:

- Pripreme za novi after-real projekat,koji će naslediti "Zadrugu", i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego realiti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je  250 000 evra, što znači da je prva nagrada 100 000 evra a druga ,treća i četvrta 50 000 evra! Ime nove sezene projekta biće “ELITA”- stoji u objavi.

Pripreme za novi after-real projekat,koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond… pic.twitter.com/jYpjeKk1dV

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) June 26, 2023

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.