MISTERIOZNI TELOHRANITELJ čuvene Bijonse zasenio pop divu: Bodibilder BEZ MAJICE zapalio društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 13:40

MISTERIOZNI TELOHRANITELJ čuvene Bijonse zasenio pop divu: Bodibilder BEZ MAJICE zapalio društvene mreže

Postao senzacija zahvaljujući izvajanom telu.

Trenutno na dugo najavljivanoj turneji nastupa popularna američka pop zvezda Bijonse. Njeni nastupi će ostati zapamćeni po zapaljivoj koreografiji, ali i po misterioznom telohranitelju koji je privukao veliku pažnju.

Snimak koji kruži internetom, a na kome se nalazi telohranitelj, kada su ga obožavaoci opazili, mreže su se usijale. Reč je o bodibilderu po imenu Džejms Plaza, koji je postao viralna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << senzacija nakon što je neko postavio snimak njegove reakcije tokom izvođenja pesme "Energy".

the security guard when the crowd hits mute 😍 pic.twitter.com/jXrkesKP5R

— Anthony Dominic (@alloveranthony) August 7, 2023

U sadržaju snimka se vidi kako fanovi utihnu kada Bijonse kaže "Utišaj“, a telohranitelj se misteriozno osmehuje, na veliko oduševljenje mnogih.

Nije trebalo dugo znatiželjnoj publici da ga pronađe na društvenim mrežama, a između ostalog otkrili su i da je Džejms Plaza profesionalni sportista i bodibilder.

Zaključao Instagram

Obožavaoci nisu dugo čekali, te su vrlo brzo pronašli njegov nalog na instagramu, na kome redovno kači svoje izvajano telo, čime mami uzdahe pripadnica lepšeg pola.

- Voleo bih da se takmičim ove godine, ali to što sam bio bez posla veći deo godine znači da će ova građa morati da sačeka za sada - napisao je na Instagramu samo nekoliko dana pre početka Bijonsine turneje.

Kada je njegov Instagram več iskopan, mnoštvo njegovih nagih slika kruži sada internetom - međutim, kada su mediji objavili priču, njegov nalog je postao privatan, na žaljenje mnogih koji su uživali u fotografijama nagog bildera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.