MISLIM NA VAS ČESTO! Stefan Karić se OBRATIO  bratu preminule misice Dijane Milojković, evo šta mu je PORUČIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2020, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISLIM NA VAS ČESTO! Stefan Karić se OBRATIO bratu preminule misice Dijane Milojković, evo šta mu je PORUČIO!

Emotivno!

Kada se žurka sinoć završila u "Zadruzi", grupica zadrugara sedela je u dvorištu i razgovarala. Stefan Karić setio se brata svoje nekadašnje devojke Dijane Milojković koja je prošle godine preminula nakon borbe sa opakom bolešću. O ljubavi Stefana i Dijane mnogi su pričali, a zasigurno će ova veza ostati dugo upamćenja.

Karić se setio da je trećeg marta Dijaninom bratu rođendan, zbog čega je osetio dužnost da mu poželi sve najbolje, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je i istakao i da ne zna kako to da uradi.

- Treći mart je bio... Znaš koliko mi je glupo čoveku da kažem: "Srećan rođendan", Dijaninom burazeru... Kunem ti se, ne znam kako da ti čestitam rođendan. Brate, stvarno ti želim sve najlepše, da budeš jak mentalno, da čuvaš to dete, ljubi majku, pozdravi oca, pozdravi ženu. Mislim na vas često, šta da ti kažem? Drži se, budi jak - rekao je Karić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

BEZ BLAMA! Goca Tržan ŠOKIRALA na Beoviziji izjavom O NOVCU! "Biću sve..." (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.