MISLIM DA SE TO MOŽE IZLEČITI! Filip Car otvorio dušu pred milionima, pa progovorio Borim se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 18:04

"MISLIM DA SE TO MOŽE IZLEČITI!" Filip Car otvorio dušu pred milionima, pa progovorio "Borim se!"

Aleksandra potvrdila!

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a u Belu kuću je u ulozi voditelja ušla Dušica Jakovljević, koja je pročitala pitanje Filipu Caru:

- Je l' realno da si branio stavove protiv ljubomore ti koji si ljubomoran na vazduh? - pročitala je Dušica

- Uvek sam negde protiv toga i zalažem se, borim se jer negde smatram da je to moja loša osobina. Ja sam takav i u prijateljstvu, a pogotovo u ljubavi. Protiv toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam i svestan sam da je to nešto loše. Sve loše mi je donelo. Mislim da se to može izlečiti, ako ne iskoreniti, bar umanjiti jer ja sam u svom primeru to uspeo. Ne mogu biti za za nešto što znam da je loše - rekao je Car.

- Ja u poslednje vreme ne primećujem da je ljubomoran, ima momente gde pita gde gledam i kome se smejem - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.