MISLIM DA SE NIKAD NEĆU UDATI! Edita otkrila da li bi OPROSTILA PREVARU i kakav PROBLEM ima sa muškarcima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 12:42

"MISLIM DA SE NIKAD NEĆU UDATI!" Edita otkrila da li bi OPROSTILA PREVARU i kakav PROBLEM ima sa muškarcima!

"Još uvek nisam upoznala..."

Mlada pevačica Edita Aradinović privlači pažnju javnosti ne samo svojim izgledom već i svojim fenomenalnim vokalom.

Iako je iskrena po pitanju toga da još uvek nije spremna da se nekome preda za ceo život, ne krije da traga za iskrenom i pravom ljubavi za ceo život.

Edita je otkrila da li je ikada bila izigrana u emotivnom odnosu i da li bi ikada oprostila prevaru.

A post shared by едита (@editaaradinovic)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Verovatno da bih, zavisi od okolnosti i ljubavi prema partneru, ali gledam da do toga ne dođe. Zato mislim da se nikad neću udati! Još uvek nisam upoznala muškarca koji će mi vratiti veru u ljubav bez prevare - iskrena je pevačica koja nije želela da detaljiše da li to znači da je njenoj trenutnoj vezi, sa muškarcem koga već duži vremenski period krije od javnosti, došao kraj.

Na društvenim mrežama Edita neretko dobija komplimente na račun svog izgleda. Pevačica se posvetila zdravom načinu života, te redovno vežba i pazi na ishranu. Ne krije da joj epitet najs*ksepilnije pevačice mlađe generacije jako prija.

A post shared by едита (@editaaradinovic)

- I ja sam sebe počela da doživljavam tako, i sve što sam starija se bolje nosim sa svojim govorom tela, dopada mi se ova koža u kojoj sam i drago mi je ako me i drugi tako doživljavaju - ispričala je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.