MISLIM DA NIKO NIJE SPREMAN ZA ONO ŠTO NAS ČEKA! Ivana Šopić o Zadruzi 7 Elita će da pokori sve pred sobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:26

"MISLIM DA NIKO NIJE SPREMAN ZA ONO ŠTO NAS ČEKA!" Ivana Šopić o Zadruzi 7 "Elita će da pokori sve pred sobom"

Očekuje spektakl!

U susret novom rijaliti projektu pod nazivom "Zadruga 7 Elita" koje je najavio vlasnik Pink-a, Željko Mitrović, voditeljka i bivša zadrugarka Ivana Šopić se oglasila i najavila spektakl.

Ona je progovorila o svojim očekivanjima od "Zadruge 7 - Elita", a sigurna je da će to biti spektakl o kojem će se pričati, ali ni nije viđen na našim prostorima.

- Mogu da primetim da je interesovanje za "Zadrugu 7" veće nego >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo koje interesovanje za prethodne "Zadruge". Gledaoci postavljaju puno pitanja, da li "Zadruga 7" nosi naziv "Elita" zbog možda elitnog ambijenta koji će biti u prostorijama u Šimanovcima ili zbog elitnih učesnika ili će "Zadruga" sama po sebi biti elitna jer će u njoj učestvovati najbolji igrači koji su obeležili "Zadruge". Sigurna sam da čelnici televizije Pink spremaju jedan spektakl, koji će bez teksta da ostavi i nas, koji smo na sve spremni i koji očekujemo bukvalno sve.

- Koliko mogu da namirišem ovo je nešto što će nikog neće ostaviti ravnodušnim i mislim da niko od nas nije spreman na ono što nas čeka, a u tome je i čar. Od "Zadruge 7 - Elita" očekujem da tamo elitno bude sve i mislim da je ovo ono što je trebalo gledaocima i ovo je ono što su tražili. Ljudi koji rade na projketu oslušuju želje gledalaca i mislim da će dobiti baš ono što žele, čak i preko toga. Vrlo sam uzbuđena i mislim da je ovo spektakl koji nikad nije nigde zabeležen i drago mi je što ću biti deo njega. Mislim da nje nje spreman na ono što nas čeka! Elita će da pokori sve pred sobom i izdominira u svom, elitnom stilu. - rekla je Šopićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.