MISLIM DA MU SE I DALJE DOPADAM, NIJE TREBALO DA POLJUBIM TOMOVIĆA Ivana otvorila dušu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MISLIM DA MU SE I DALJE DOPADAM, NIJE TREBALO DA POLJUBIM TOMOVIĆA" Ivana otvorila dušu (VIDEO)

Iskreno govorila o svojim osećanjima.

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugarku Ivanu Šopić na razgovor.

Ona je tom prilikom otvorila dušu o svom odnosu sa Filipom Đukićem.

- Toliko se zamrsilo, jedva se otpetljavam. Imala sam neku osudu od strane Filipa, htela sam da mu kažem da to nisam uradila iz čistog inata, već zato što mi se svideo. Ta naša veza od 12 sati je pukla, on se pomirio sa bivšom devojkom. Ja sam Filipa poljubila isključivo zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se svideo - rekla je Ivana, pa ispričala da je u lošem odnosu sa Lepim Mićom jer su se posvađali, između ostalog i zbog situacije sa Filipom.

- Mislim da mu se i dalje dopadam, da nikad nisam prestala da mu se dopadam... Ali mi je jasno zašto se pomirio sa bivšom devojkom, to mu je bio neki siguran put, a i da se opere od te situacije. Ja sam krivac što se to desilo, nije trebalo da poljubim Tomovića kako bih mu pokazala kako sam se poljubila sa Filipom. Ali ja imam utisak da mu se i dalje dopadam. Mislim da će on iz nekih drugih razloga namerno da ostane sa Milicom. Videćemo - istakla je Šopićeva.

O Vladimiru Tomoviću ona je rekla da mu se nijedna devojka ne sviđa, već da se igra sa svakom, jer uživa u pažnji ženskog roda.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.