MISLIM DA ME JE OMAĐIJALA! Janjuš progovorio o ljubavi sa Majom Marinković, nije mogao da se obuzda

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 18:20

"MISLIM DA ME JE OMAĐIJALA!" Janjuš progovorio o ljubavi sa Majom Marinković, nije mogao da se obuzda

"Nije ona kriva, sami smo dozvolili!"

Marko Janjušević Janjuš gostovao je u novom izdanju emisije "Magazin IN" kod voditeljke Sanje Marinković.

Tom prilikom se osvrnuo na svoju ljubavnu vezu sa Majom Marinković, zbog koje je ostavio svoju ženu Enu Janjušević i razveo se.

Kako Janjuš kaže, on smatra da ga je Maja omađijala ali ne krivi nju, već muškarce koji su sa njom to i dozvolili, poput njega, Filipa Cara, Bilala Brajlovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sad i Zvezdana Slavnića.

- Većina mlađih žena u Zadruzi misle da su jako bitne, da su zvezde. Kada bi malo bolje razmislite, bez obzira što su na najgledanijoj televiziji, shvatile bi da, kad ih pogleda neko sa strane, reći će: "Da li su ove žene normalne". One misle da su neko i nešto, ali ne mogu razmisliti o tome jer nemaju tog mentalnog kapaciteta - kazao je Janjuš.

On se osvrnuo i konkretno na Maju Marinković, sa kojom je bio u vezi, pa rekao kroz osmeh:

- Ona je očigledno za nas zlatna... Za svakog muškarca. Iskreno sada, ja šećer dobijem kad pomislim na sve to sa njom. Mislim da ona ipak nije kriva, mi smo idioti i krivi smo što smo dozvolili sve to - rekao je, pa dodao:

- Ja mislim da je ona mene omađijala. Možda je to neka magija, ne znam ni kako bih to objasnio, samo neka ide što dalje od mene - rekao je Janjuš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.