MISLILA SAM DA CENE KOGA IMAJU... Jovana otkrila SVE o Srđanu, novom angažmanu i o PREKIDU sa Prvom

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 12:07

"MISLILA SAM DA CENE KOGA IMAJU..." Jovana otkrila SVE o Srđanu, novom angažmanu i o PREKIDU sa "Prvom"

Prvi put otvoreno progovorila o svemu.

Jovana Joksimović i Manja Grčić će uskoro početi sa zajedničkim angažmanom, vođenjem jutarnjeg programa na K1 televiziji. Ipak, pre nego se to dogodi, voditeljke su odlučile da u unakrsnom intervjuu odgovore na razna pitanja koja su se proteklih par meseci provlačila kroz medije.

Naravno, Jovana je iskoristila priliku da ispriča sve o njenom odlasku sa TV "Prva", ali i o odnosu sa Srđanom Predojevićem:

- Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatrala da je vreme da pričam o bilo čemu - započela je Jovana unakrsni intervju sa Manjom Grčić, dodavši da ju je rastužilo koliko ljudi veruju u razne priče, kao i da je bilo mnogih zlonamernih komentara.

Jovana je dodala da je možda bila njena greška što se nije u međuvremenu oglašavala, pa su gledaoci stekli mišljenje na osnovu samo jedne strane. Ona je i objasnila zašto se tada oglasila na Instagramu, tek kada se dogodila cela priča oko prekida saradnje sa TV "Prva":

- Mislila sam da je to duboko neprofesionalno i sramno, a i netačno. Zato sam se oglasila i onom ogromnom objavom - rekla je Jovana.

Kada je reč o Srđanu Predojeviću, Jovana je rekla:

- Srđan je jedan od mojih najbližih prijatelja punih 16 godina i važno je da kažem da je moj kum, podrška, ali i da je došlo vreme da gledamo drugačije na profesionalni način. To ne znači da ne razgovaramo.

Pored toga, Jovana je otvoreno iznela razlog raskida saradnje sa TV "Prva":

- Ja sam sa "Prvom" potpisala ugovor kada si ti (Manja) bila direktor. Tada sam ti rekla da ću preći, ali te samo jedno molim, a to je da ne utičeš i da mi se ne mešaš u moju uređivačku politiku i ti si rekla "onog momenta kada to budem uradila, molim te daj otkaz". U međuvremenu si otišla i dosta toga se promenilo. Ali ja sam neko koga nisu dirali, i bez obzira ko ti je novi nadređeni, mislila sam da cene to koga imaju, i mene i Srđana. Onog momenta kada sam osetila da to nije slučaj, ja sam se povukla i otišla i da sporazumno se rastala sa "Prvom", nikakvih tu otkaza nije bilo, lepo smo se pozdravili, to je i deo poslovne tajne - rekla je Jovana.

Šta su još sve Jovana i Manja otkrile u unakrsnom intervjuu, pogledajte u snimku:

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.