MISLE DA ANĐELA BOLUJE OD POREMEĆAJA LIČNOSTI - Svi zabrinuti za Đuričićevu, sumnjaju na ovo?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 07:22

MISLE DA ANĐELA BOLUJE OD POREMEĆAJA LIČNOSTI - Svi zabrinuti za Đuričićevu, sumnjaju na ovo?!

"Desila joj se teška stvar!"

Ponašanje rijaliti učesnice Anđele Đuričić je jedna od glavnih tema u Beloj kući, a zadrugari su iz dana u dan sve više zgroženi njenim ponašanjem.

O njoj su pričali i Miljan Vračević i Filip Car, koji misle da se ona jedina iskreno zaljubila u Zvezdana Slavnića, ali i da je totalno "otkačila".

- Što veći probemi oni uživaju, ja to vidim. Zvezdan im je za priču bio najbolji, pa idu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao muve na g*vno, a ne jer im je zgodan, simpatičan, a kapira to i on. Jedino se mala Anđela iskreno zatalebala. Ja sam jutros video, ona ima cepanja - govorio je Car.

- Ona je zarobljena između bludnice i časne sestre. Ja sam skapirao da se njoj u uzrastu desila teška stvar - rekao je Miljan.

- Razlupala se ovde - dodao je Car, a komentari ispod ovog videa su se nizali.

"Andjela je histrionik", "Takve su najgore", "To je šizofrenija, ali ozbiljno", "Samo se priča o Anđeli", "Kako je kvaran ovaj Miljan", " Ostavite je na miru, da se sredi u glavi", "Ne podnosi Andjelu", bili su samo neki od komentara publike koji smatraju da Anđela ima poremećaj ličnosti.

Histrionični poremećaj ličnosti je poremećaj ličnosti koji karakteriše teatralnost u izražavanju emocija, potreba za pažnjom, priznanjem i uzbuđenjem, kao i afektivna nestabilnost. Tipična je sklonost ka samodramatizaciji ili teatralnom i prenaglašenom izražavanju emocija (histrion - glumac). Iako toga nisu svesni, često glume neku ulogu ("žrtve" ili "princeze") u odnosima sa drugima i skloni su manipulaciji nad svojim partnerom. Društveni su, ekstrovretovani, površno šarmantni kao i zahtevni, uobraženi, samoživi i sujetni.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.