MIRISALA JE IZDUVNE GASOVE partneru - Anđela Đuričić ponovo uspela da nadmaši sebe i ZGROZI NACIJU ovim postupkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 16:58

MIRISALA JE IZDUVNE GASOVE partneru - Anđela Đuričić ponovo uspela da nadmaši sebe i ZGROZI NACIJU ovim postupkom

Bivša zadrugarka raskrinkala nekadašnju cimerku i suparnicu.

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram skandalozne fotografije svoje nekadašnje suparnice Anđele Đuričić.

Na tri fotografije koje je Tara objavila, vidi se kako Anđela simulira oralni s*ks na banani.

Nije poznato kome se Anđela snimala, niti kako su fotografije dospele u Tarin posed. Preko objave, Tara je ostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđeli poruku.

- Kako ona meni beše rekla? I da hoću, ne mogu da budem kao ona... - započela je Tara, pa dodala:

Evo, svega mi, ne želim da budem kao ti a-ha-ha-ha-ha - dopisala je Simova.

Podsetimo, nedavno je u javnost isplivao snimak iz stana Zvezdana Slavnića, koji je nastao pre šest meseci, kad mu je Đuričićeva upala u stan. Zvezdan se oglasio i objasnio kako je snimak nastao.

- Kao što sam već objasnio na "lajvu", evo još jednom za sva vremena! Snimak sam poslao 13.7.2023. godine, dakle pre šest meseci, a evo šta je prethodilo tome.

Nakon raskida sa Anđelom počeo sam da dobijam pozive, od njenog tada štićenika. Tražio je od mene da je ne uznemiravam, što ja nisam nikada ni radio, kao i to da je ne spominjem u svom "lajvu".

Nakon njenog povratka u Beograd, 13.7.2023. mi je nenajavljena upala u stan i optužila da sam joj pokrao stvari, što naravno nije istina.

Iz tog razloga sam poslao snimak, na kome se jasno vidi da ja nikoga ne uznemiravam, već da mene uznemiravaju i zamolio da se stane sa tim, kao i to da se prekine sa blaćenjem mog imena u narodu. Nakon toga, sad već svima poznato jeste da dolazi do lažnih tužbi i spletki pod vođstvom gospodina.

Šest meseca i više sa ćutao, ćutao bih i danas, ali da mi se pakuje da sam deo neke nove "Klik kampanje" dotičnog, neću dozvoliti. Dok sam ja ćutao, neko je slepo slušao korake ovog "divnog čoveka, velikog srca" i dozvolio sebi da budem marioneta - napisao je Zvezdan na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.