MIRELU NIJE VOLEO, BILO JE SLUČAJNO! Marija otkrila privatne detalje iz života Nenada Macanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 12:03

"MIRELU NIJE VOLEO, BILO JE SLUČAJNO!" Marija otkrila privatne detalje iz života Nenada Macanovića

"Kad je bio sa Mirelom, ona svoj posao, on svoj posao!"

Marija Kulić je sinoć u intervjuu otkrila šta joj je Nenad Macanović rekao za bivšu suprugu te navela da je Bebica rekao da navodno nije voleo svoju bivšu suprugu Mirelu.

- Neumoran je bio! Nijednom joj ružnu reč nije rekao, ni jednom je nije šutirao.. On blokira ljude kad mu kažu nešto za Miljanu. Znači ne da na nju jednu lošu reč! Sinišu poštuje, poštuje mene! Miljana laže kad zine! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja nisam htela da se mešam i da pričam, neka bude onako kako je ona rekla - rekla je Marija, pa se osvrnula na njegovu bivšu suprugu Mirelu:

- Mirelu nije voleo, rekao mi je, prvi put je bilo slučajno, drugi put da dete ima rođenog brata ili sestru! On je meni rekao da je na Zvezdanovom mestu ušao u zadrugu da bi je sto posto prevario.. Nije osećao ljubav prema njoj. Kad je bio sa Mirelom, ona svoj posao, on svoj posao - rekla je Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.